HH Kappers restyling van de huisstijl Voor HH Kappers mocht dimgray zich buigen over de huisstijl. Het oude logo ging al even mee en het was tijd voor nieuw gezicht. Het logo is geinspireerd op het oude logo, maar abstracter en met meer verbinding. De verbinding

Logo Personal Fit Program Voor Personal trainer Nick Jansen maakten wij dit logo voor zijn Personal Fit Program formule. Het logo is gebaseerd op de kettlebell met een direct persoonlijke uitstraling door het gebruik van vingerafdruklijnen.

Huisstijl voor Dialoog Avocatuur & Mediation Voor Sheila en Mirjam van Dialoog Advocatuur & Mediation ontwikkelden wij hun huisstijl. Uitgangspunt in het logo is overduidelijk overlap tussen twee partijen in conflict. Het beeldmerk verbindt zowel twee partijen als twee kleuren om te komen tot een compromis(kleur).

Magazine voor OOM Verzekeringen voor hun 80-jarig jubileum Samen met Claartje @claarwasdaar gaven wij vorm aan een Magazine van 80 pagina's voor OOM Verzekeringen. De hoofdredactie lag in handen van Claartje, de inhoud werd voor een deel verzorgd door OOM Verzekeringen en wij verzorgenden de vormgeving.