Poster, boekje en banner voor de tentoonstelling West-Friezen, Land en Water

Poster, boekje en banner voor de tentoonstelling West-Friezen, Land en Water

Voor de tentoonstelling Poster, folder en banner voor de tentoonstelling West-Friezen, Land en Water van MAKBlokweer maakte dimgray dit posterontwerp, het vragenboekje en de banner. De tentoonstelling gaat over de ontstaansgeschiedenis van het West-Friese landschap, en haar verhouding tot de West-Friezen.

Kruip in de huid van monniken, archeologen en pioniers uit lang vervlogen tijden en ontdek hoe het landschap van West-Friesland is ontstaan. De ooit zo woeste natuur van West-Friesland, in een steeds veranderende verhouding met het omringende water, is in de loop der eeuwen getemd. De mens heeft het in een cultuurlandschap veranderd. In natuurpark Blokweer wordt iets van de wilde en vrije diversiteit van vroeger weer tot leven gewekt.

Op de nieuwe tentoonstelling ‘West-Friezen, land en water’ ontdek je als bezoeker een doorsnede van de huidige stand van het landschap van West-Friesland, en de Blokweer in het bijzonder: welke soorten komen hier voor, en hoe blijft al dit leven met elkaar in balans? Minstens zo veel aandacht is er voor het ontstaan van het landschap met zijn kenmerkende kreekrug en kadettenland, de mensen die er leefden, en hoe het landschap er in de toekomst misschien uit zal zien.

Lees meer over de tentoonstelling op de site van MAKBlokweer.

Producten: Poster, boekje en banner

Opdrachtgever / Partners: MAK Blokweer

Date: